Somon cu anghinare și Sunchokes

Somon cu anghinare și Sunchokes
Somonul cu anghinare pentru copii și Sunchokes ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 295 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de vinaigretă caldă de fenicul, sare și piper, sunchokes și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Anghinare Prăjită, Anghinare Prăjite, și Anghinare Pentru Copii Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strângeți jumătatea de lămâie într-un castron cu apă rece și adăugați jumătatea de lămâie în apă. Lucrul cu 1 anghinare copil la un moment dat, taie partea de sus o treime din frunze și tăiați tulpina la 1/2 inch. Scoateți frunzele exterioare dure până ajungeți la cele galbene fragede. Împărțiți anghinarea pe lungime și aruncați sferturile în apa cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-o tigaie mare, încălziți 3 linguri de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați sunchokes, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
4
Adăugați 1/2 cană din bulion și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei, până când bulionul este redus la o glazură siropoasă, aproximativ 2 minute. Condimentează cu sare și piper și transferă sunchokes pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scurgeți anghinarea bebelușului și uscați-le. Ștergeți tigaia; adăugați 3 linguri de ulei de măsline și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calamar întreg Curățat (aproximativCalamar întreg Curățat (aproximativ
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați anghinarea bebelușului și gătiți la foc moderat, întorcându-se ocazional, până când este crocant-fraged și rumenit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calamar întreg Curățat (aproximativCalamar întreg Curățat (aproximativ
7
Adăugați usturoiul și crenguța de cimbru și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Adăugați restul de 1/2 cană de stoc și 1 lingură de suc de lămâie și fierbeți până când anghinarea este fragedă și glazurată, aproximativ 5 minute. Se amestecă sunchokes și spanacul și se gătește la foc mare doar până când spanacul se ofilește, aproximativ 1 minut. Aruncați crenguța de cimbru. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Frecați fileurile de somon cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Puneți somonul la grătar la foc mediu-fierbinte până devine auriu și fiert, 2 minute pe fiecare parte. Puneți legumele pe farfurii și acoperiți cu somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Stropiți salata cu Vinaigreta caldă de fenicul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate70
Revista