Somonul cu anghinare pentru copii și Sunchokes ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 295 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de vinaigretă caldă de fenicul, sare și piper, sunchokes și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Anghinare Prăjită, Anghinare Prăjite, și Anghinare Pentru Copii Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Strângeți jumătatea de lămâie într-un castron cu apă rece și adăugați jumătatea de lămâie în apă. Lucrul cu 1 anghinare copil la un moment dat, taie partea de sus o treime din frunze și tăiați tulpina la 1/2 inch. Scoateți frunzele exterioare dure până ajungeți la cele galbene fragede. Împărțiți anghinarea pe lungime și aruncați sferturile în apa cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o tigaie mare, încălziți 3 linguri de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați sunchokes, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Anghinare Din Ierusalim
4
Adăugați 1/2 cană din bulion și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei, până când bulionul este redus la o glazură siropoasă, aproximativ 2 minute. Condimentează cu sare și piper și transferă sunchokes pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Anghinare Din Ierusalim
Dressing Japonez De Susan Preparat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scurgeți anghinarea bebelușului și uscați-le. Ștergeți tigaia; adăugați 3 linguri de ulei de măsline și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Pentru Copii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați anghinarea bebelușului și gătiți la foc moderat, întorcându-se ocazional, până când este crocant-fraged și rumenit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Pentru Copii
7
Adăugați usturoiul și crenguța de cimbru și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Adăugați restul de 1/2 cană de stoc și 1 lingură de suc de lămâie și fierbeți până când anghinarea este fragedă și glazurată, aproximativ 5 minute. Se amestecă sunchokes și spanacul și se gătește la foc mare doar până când spanacul se ofilește, aproximativ 1 minut. Aruncați crenguța de cimbru. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Anghinare Din Ierusalim
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Frecați fileurile de somon cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Puneți somonul la grătar la foc mediu-fierbinte până devine auriu și fiert, 2 minute pe fiecare parte. Puneți legumele pe farfurii și acoperiți cu somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
10
Stropiți salata cu Vinaigreta caldă de fenicul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.