Somon crocant cu piele cu sos de zară-mentă

Somonul crocant cu piele cu sos de mentă de lapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, ulei de măsline, sare grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Crispy-Skin King Salmon cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise, Crispy-Skin King Salmon cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise, și Somon Cu Piele Crocantă pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.