Somon Condimentat Indian
Somonul condimentat Indian necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 145 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de fenicul măcinate, unt, cardamom măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare sunt Somon Condimentat Indian, Somon Prăjit Cu Condimente Indiene, și Somon Prăjit Cu Condimente Indiene.
Instrucțiuni
Clătiți somonul și uscați-l. Căptușiți o tigaie de copt de 12 x 18 inci cu folie și puneți bucăți, cu pielea în jos, la o distanță de 1 inch în tigaie. Împrăștiați ceapa în jurul somonului.
Într-un castron mic, amestecați untul, zahărul brun, coriandrul, semințele de fenicul, cayenne, cardamom, chimen, sare, piper, cuișoare și scorțișoară. Se amestecă sucul de lămâie.
Periați amestecul uniform pe vârfurile și părțile laterale ale bucăților de somon.
Coaceți într-un cuptor de 400 timp de 15 minute. Întoarceți cuptorul la fiert; fierbeți somonul la 6 inci de la căldură până când vârful clocotește și se rumeneste bine, iar peștele este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 4 până la 6 minute.
Cu o spatulă, transferați bucățile de somon într-un vas de servire (lăsați pielea în urmă) și înconjurați cu ceapă.
Se presară coriandru și se ornează cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.