Somon Bătut
Somonul bătut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 408 calorii, 35g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $ 4.55 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de crenguțe de mentă, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri de pește cu somon și mazăre, Somon Cu Miere Peste Salată De Citrice Bătută, și Somon Prăjit Cu Castraveți Bătuți În Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar pentru căldură medie-mare.
Așezați grătarul la 5 inci de sursa de căldură.
Într-un blender sau robot de bucătărie combinați menta și pătrunjelul cu sucul de lămâie, usturoiul, mierea, uleiul de măsline, sarea și piperul. Se amestecă într-o pastă netedă.
Întindeți pasta de plante peste fileurile de somon și lăsați să se marineze timp de cinci minute.
Scoateți somonul din marinată și aruncați marinada rămasă. Ungeți ușor grătarul, apoi grătați somonul timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt testați cu o furculiță.
Ungeți fileurile cu unt topit și garnisiți cu felii de lămâie și crenguțe de mentă înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.