Somon Asiatic Împachetări
Ambalajele asiatice de somon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $ 3.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 283 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, hrean, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Asiatice somon la gratar ananas și salată de orez Wraps, Asiatice Salata Verde Împachetări, și Asiatice Friptură Împachetări pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați migdale și usturoi; sotati 3 minute sau până la prăjit. Lingură într-un castron mediu. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Presărați piper uniform pe ambele părți ale peștilor.
Adăugați pește în tigaie și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță. Spargeți peștele în bucăți.
Adăugați pește și castane de apă la amestecul de migdale în castron.
Combinați sosul hoisin și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic; amestecați bine.
Adăugați 1/4 cană amestec de sos hoisin în amestecul de pește, aruncând ușor pentru a acoperi.
Întindeți amestecul de sos hoisin rămas uniform peste tortilla. Lingura 1 cana de varza si 1 1/4 cani amestec de somon uniform în jos centrul de fiecare tortilla; rulati.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.