Această rețetă face 20 de porții cu 57 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Dacă 61 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., somonul asiatic de susan ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați pansament de susan asiatic lite, ulei de măsline, file de somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Somon De Susan Asiatic, Somon Asiatic De Susan, și Cod De Susan Asiatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Rezervați 2 Linguri. pansament pentru utilizare ulterioară.
3
Așezați peștele pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit; periați cu pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Coaceți 12 până la 15 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați următoarele 3 ingrediente; gatiti si amestecati 4 min. sau până când este crocant.
6
Se ia de pe foc; se amestecă pansamentul rezervat.
7
Lingurați legumele fierte pe farfuria de servire; acoperiți cu pește și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.