Somon Asiatic De Susan
Această rețetă face 20 de porții cu 57 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Dacă 61 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., somonul asiatic de susan ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați pansament de susan asiatic lite, ulei de măsline, file de somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Somon De Susan Asiatic, Somon Asiatic De Susan, și Cod De Susan Asiatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.
Rezervați 2 Linguri. pansament pentru utilizare ulterioară.
Așezați peștele pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit; periați cu pansamentul rămas.
Coaceți 12 până la 15 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați următoarele 3 ingrediente; gatiti si amestecati 4 min. sau până când este crocant.
Se ia de pe foc; se amestecă pansamentul rezervat.
Lingurați legumele fierte pe farfuria de servire; acoperiți cu pește și ceapă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.