Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul ars peste cartofii în stil Risotto și porumbul. O porție conține 650 calorii, 41G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 5,14 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, cartofi, file de somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Somon ars cu salsa de porumb de roșii, Somon ars cu porumb dulce si sunca saut, și Somon prăjit în tigaie servit cu piure de wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală medie, încălziți bulionul de pui la foc mic. Într-o tigaie mare separată, încălziți jumătate din ulei (1/4 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa tăiată cubulețe, usturoiul și boabele de porumb. Folosiți o lingură de lemn pentru a Sota împreună până când ceapa pare translucidă, aproximativ 5 minute. Într-un castron mare, aruncați cartofii tăiați cubulețe cu uleiul rămas (1/4 cană) și condimentați-i cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Boabe De Porumb
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați cartofii în tigaia sotată cu ceapa, usturoiul și porumbul. Se amestecă cu o lingură de lemn și se lasă suprafața cartofilor să se prăjească ușor. Adăugați treptat bulionul de pui încălzit în tigaia sărată suficient pentru a acoperi cartofii și amestecul de porumb. La foc mediu până la mediu, cartofii se vor găti în bulion și până la sfârșitul timpului de gătit; cea mai mare parte a lichidului ar trebui să se evapore. Dacă bulionul a fiert înainte ca cartofii să fie fierți, adăugați mai mult bulion într-o cantitate suficientă pentru a acoperi. Aveți grijă să nu ardeți cartofii și nici să nu le permiteți să devină prea moi. Când cartofii sunt gata, o furculiță poate trece cu ușurință, se scoate de pe foc, se amestecă smântâna grea și se condimentează cu sare și piper, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Tăiați somonul îndepărtând o bandă de 1 1/2 inci din partea burții. Împărțiți în porții de 5 uncii, lăsând pielea aprinsă. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare pentru cuptor la foc mare. Fileuri Sear începând cu partea de carne în jos mai întâi. Nu deranjați fileurile în primele 2 până la 3 minute; nici măcar nu agitați tigaia. Veți vedea suprafața somonului începând să se caramelizeze. Întoarceți fileurile astfel încât partea pielii să fie acum în jos și căutați până când pielea este ușor crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Transferați peștele într-un vas de copt în cuptor pentru a termina. Peștele se face atunci când carnea revine la atingere, temperatura internă de 140 de grade F. Nu gătiți prea mult, deoarece peștele va continua să gătească câteva minute chiar și după ce este scos din cuptor, cunoscut sub numele de gătit reportat. (Nu uitați să folosiți mănuși de cuptor pentru mâner atunci când scoateți tava din cuptor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lingura de cartofi / porumb "risotto" în centrul plăcii de servire. Se acoperă cu somonul și se ornează cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.