Somon ars peste cartofi în stil Risotto și porumb

Somon ars peste cartofi în stil Risotto și porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul ars peste cartofii în stil Risotto și porumbul. O porție conține 650 calorii, 41G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 5,14 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, cartofi, file de somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Somon ars cu salsa de porumb de roșii, Somon ars cu porumb dulce si sunca saut, și Somon prăjit în tigaie servit cu piure de wasabi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală medie, încălziți bulionul de pui la foc mic. Într-o tigaie mare separată, încălziți jumătate din ulei (1/4 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa tăiată cubulețe, usturoiul și boabele de porumb. Folosiți o lingură de lemn pentru a Sota împreună până când ceapa pare translucidă, aproximativ 5 minute. Într-un castron mare, aruncați cartofii tăiați cubulețe cu uleiul rămas (1/4 cană) și condimentați-i cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați cartofii în tigaia sotată cu ceapa, usturoiul și porumbul. Se amestecă cu o lingură de lemn și se lasă suprafața cartofilor să se prăjească ușor. Adăugați treptat bulionul de pui încălzit în tigaia sărată suficient pentru a acoperi cartofii și amestecul de porumb. La foc mediu până la mediu, cartofii se vor găti în bulion și până la sfârșitul timpului de gătit; cea mai mare parte a lichidului ar trebui să se evapore. Dacă bulionul a fiert înainte ca cartofii să fie fierți, adăugați mai mult bulion într-o cantitate suficientă pentru a acoperi. Aveți grijă să nu ardeți cartofii și nici să nu le permiteți să devină prea moi. Când cartofii sunt gata, o furculiță poate trece cu ușurință, se scoate de pe foc, se amestecă smântâna grea și se condimentează cu sare și piper, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Tăiați somonul îndepărtând o bandă de 1 1/2 inci din partea burții. Împărțiți în porții de 5 uncii, lăsând pielea aprinsă. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare pentru cuptor la foc mare. Fileuri Sear începând cu partea de carne în jos mai întâi. Nu deranjați fileurile în primele 2 până la 3 minute; nici măcar nu agitați tigaia. Veți vedea suprafața somonului începând să se caramelizeze. Întoarceți fileurile astfel încât partea pielii să fie acum în jos și căutați până când pielea este ușor crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați peștele într-un vas de copt în cuptor pentru a termina. Peștele se face atunci când carnea revine la atingere, temperatura internă de 140 de grade F. Nu gătiți prea mult, deoarece peștele va continua să gătească câteva minute chiar și după ce este scos din cuptor, cunoscut sub numele de gătit reportat. (Nu uitați să folosiți mănuși de cuptor pentru mâner atunci când scoateți tava din cuptor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lingura de cartofi / porumb "risotto" în centrul plăcii de servire. Se acoperă cu somonul și se ornează cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate71
Revista