Somon Ars Cu Scorțișoară Și Pudră De Chili

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul ars cu scorțișoară și pudră de Chili. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 380 calorii, 34G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, suficient ulei de canolan pentru a strecura abia tigaia, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Somon Chili Prăjit, Somon prăjit cu ardei iute cu Salsa de ardei dulce, și Pudră De Chili.
Instrucțiuni
Spălați și uscați complet fileul de somon.
Într-un castron mic amestecați pudra de chile, scorțișoara și sarea și piperul.
Presărați acest amestec pe ambele părți ale fileului de somon.
Încălziți uleiul de canola și uleiul de susan într-o tigaie din fontă antiaderentă sau bine condimentată. Alegeți o tigaie suficient de mare pentru a evita aburirea peștelui pentru cea mai crocantă piele posibilă.
Când tigaia este foarte fierbinte, dar nu fumează încă, adăugați somonul, cu pielea în jos. Gătiți-l până când pielea este foarte crocantă, maro închis și se eliberează ușor din tigaie, acest lucru ar trebui să dureze 3 până la 4 minute. Nu vă lăsați tentați să verificați sau să mutați peștele în tigaie în acest timp. Veți reuși doar să o faceți să se lipească de tigaie sau, mai rău, să vă stricați pielea frumos crocantă.
Veți observa că peștele devine mai deschis la culoare și mai opac. Nu lăsați-l să gătească mai mult de aproximativ 1/4 din drum în acest moment. S-ar putea să vă faceți griji că restul peștelui pare crud, dar sincer acesta este un lucru bun. Odată ce pielea a crocant flip pește, și se fierbe o suplimentare de 2 (poate
încă câteva minute. Nu-l lăsați să gătească până la capăt. Peștele va continua să gătească după ce părăsește tigaia. Scopul tău este o carne suculentă care absolvă de la un centru rar spre exterior până la o piele crocantă crăpată.
Serviți peștele cald sau la temperatura camerei cu un Pinot Noir ușor răcit (da, Pinot Noir... crede-mă). Cina singură nu este o scuză pentru o pereche slabă de vinuri.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.