Somon afumat și tartine de ou

Somon afumat și tartine de ou
Somon afumat și tartine de ou este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 12 porții. Acest hor d ' oeuvre are 236 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână scallion, somon, pumpernickel de mărimea unui cocktail și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Somon Afumat Canapcumbros, Tartine De Somon Afumat, și Tartine De Somon Afumat.

Instrucțiuni

1
Combinați maioneza cu ou fiert tare, castraveți și scallion sau arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
CornișonCornișon
Ceapa VerdeCeapa Verde
ArpagicArpagic
OuăOuă
2
Se întinde pe felii de pumpernickel. Completați fiecare cu o bucată mică de somon afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
PumpernickelPumpernickel
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
Revista