Somon afumat și scoici răspândite

Somon afumat și scoici răspândite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul afumat și răspândirea scoicii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $3.5 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 435 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Mergeți la magazin și ridicați somon afumat fierbinte, scoici, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon Afumat Răspândit, Somon Afumat Răspândit, și Somon Afumat Răspândit.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu; adăugați șalotă și sotati 2 până la 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Îndepărtați șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Adăugați nuci pecan în aceeași tigaie și gătiți la foc mediu-mic 3 până la 4 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc.
5
Bateți crema de brânză, șalotă, ricotta și următoarele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric aproximativ 2 minute sau până la omogenizare. Se amestecă somonul și scoicile. Puneți amestecul de somon în vasul de servire. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SomonSomon
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Presărați cu nuci pecan înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista