Somon afumat și rădăcină de țelină Bisque ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 6 și costă $3.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 315 calorii. Un amestec de ceapă, somon afumat la rece, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Rădăcină De Țelină, Biscuiți cu rădăcină de țelină cu Shiitakes, și Biscuit cu rădăcină de țelină cu crutoane de cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa, feniculul și rădăcina de țelină și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când sunt crocante, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați somonul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Adăugați vinul și gătiți la foc mare până se reduce la 1/3 cană, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați stocul de pește și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la moderat scăzut și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pește
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6
Se strecoară bulionul într-un bol. Lucrând în loturi, curățați solidele într-un blender, adăugând doar suficient bulion pentru a face un piure neted. Întoarceți piureul și bulionul rămas într-o cratiță curată. Se amestecă smântâna și se condimentează cu sare și piper. Se fierbe la foc mic timp de 5 minute. Puneți biscuiții în boluri și serviți cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pană De Lămâie
Bisque
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.