Somon afumat și baie de fasole cu pitte crocante
Somon afumat și baie de fasole cu pitte crocante este un pescatarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,39 USD pe porție. Dacă aveți mărar, iaurt grecesc, pâine pitta și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Somon Afumat Cu Șalotă Crocantă Și Smântână Dilled, Dip De Somon Afumat, și Dip De Somon Afumat.
Instrucțiuni
Răsturnați fasolea într-un robot de bucătărie cu iaurtul și amestecați până se omogenizează.
Adăugați somonul și pulsul, păstrând somonul destul de gros. Sfat într-un castron și amestecați mărarul, sucul de lămâie și condimentele. Acest lucru poate fi făcut până la o zi înainte.
Pentru pitta, Preîncălziți cuptorul la ventilator 180C / convențional 200C / gaz
Rupeți Pitta pe 2 tăvi de copt.
Stropiți cuulei și presărați cu sare de mare și mărar.
Coaceți timp de 7 minute până când sunt crocante. Acestea pot fi făcute cu o zi înainte sau chiar înainte de servire.
Odată ce Pitta s-a răcit, împachetați-le și scufundați-le în recipiente rigide separate. Transportați ridichile ambalate în gheață pentru a le menține crocante.
Puneți vasul de baie pe un platou și înconjurați-l cu pitta.
Serviți ridichile cu gheață separat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.