Somonul afumat într-un Wok ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 8.28 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 744 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână ceai, apă, anason stelat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi gingerroot proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Compot Cu Fructe ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Food.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte), și Dip De Somon Afumat pentru rețete similare.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.