Somon Afumat Înfășurat Sparanghel Alb
Afumat somon înfășurat sparanghel alb este un pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $ 3.97 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2975 calorii, 11g de proteine, și 335g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți somon, ulei vegetal, ulei de trufe și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bacon Înfășurat Somon Afumat Umplute Ardei Dulci, Pește Alb Prăjit Delicios Învelit În Slănină Afumată Cu Lămâie, și Miere de muștar somon și sparanghel (folie învelită).
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu. Pregătiți sparanghelul rupând orice secțiune de fund dură, clătiți bine și adăugați în apa clocotită timp de 2 minute.
Scoateți sparanghelul și scufundați-vă într-o baie de gheață, pentru a opri procesul de gătit.
Preîncălziți uleiul vegetal într-o oală mare adâncă la 350 de grade F.
Într-un mixer în picioare cu atașament de paletă, adăugați crema de brânză și amestecați până la neted, 2 până la 3 minute. Opriți mixerul și adăugați amestecul de somon, sare și piper și coaja de lămâie și amestecați încă 2 minute.
Scoateți amestecul din mixer într-un castron mic. Aplicați brânza cremă de somon înmuiată pe porțiunea exterioară a sparanghelului, lăsând partea superioară de 1 inch expusă. Într-un castron mic, amestecați panko, cimbru și pătrunjel.
Rotiți sparanghelul cu brânză în firimiturile de pâine până când este bine acoperit. Adăugați cu grijă sparanghelul, în loturi, în ulei și prăjiți până se rumenesc aproximativ 2 până la 3 minute. Odată gătit, îndepărtați sparanghelul din ulei și lăsați să se scurgă pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Aranjați sparanghelul pe un vas de servire, stropiți cu uleiul de trufe și garnisiți cu ierburi la alegere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hay Shed Hill Furcă Chardonnay]()
Hay Shed Hill Furcă Chardonnay
Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervorul din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet luminos și curat de fructe tropicale. Palatul este bogat cu fructe tropicale,aciditatea curată zippy echilibrează caracterul de fructe dulci, rezultând un gust proaspăt strălucitor. Atunci când se utilizează Chardonnay de bună calitate, Chardonnay nedormit capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.