Somon Afumat Înfășurat Sparanghel Alb

Somon Afumat Înfășurat Sparanghel Alb
Afumat somon înfășurat sparanghel alb este un pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $ 3.97 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2975 calorii, 11g de proteine, și 335g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți somon, ulei vegetal, ulei de trufe și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bacon Înfășurat Somon Afumat Umplute Ardei Dulci, Pește Alb Prăjit Delicios Învelit În Slănină Afumată Cu Lămâie, și Miere de muștar somon și sparanghel (folie învelită).

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu. Pregătiți sparanghelul rupând orice secțiune de fund dură, clătiți bine și adăugați în apa clocotită timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți sparanghelul și scufundați-vă într-o baie de gheață, pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Preîncălziți uleiul vegetal într-o oală mare adâncă la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Într-un mixer în picioare cu atașament de paletă, adăugați crema de brânză și amestecați până la neted, 2 până la 3 minute. Opriți mixerul și adăugați amestecul de somon, sare și piper și coaja de lămâie și amestecați încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Scoateți amestecul din mixer într-un castron mic. Aplicați brânza cremă de somon înmuiată pe porțiunea exterioară a sparanghelului, lăsând partea superioară de 1 inch expusă. Într-un castron mic, amestecați panko, cimbru și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Rotiți sparanghelul cu brânză în firimiturile de pâine până când este bine acoperit. Adăugați cu grijă sparanghelul, în loturi, în ulei și prăjiți până se rumenesc aproximativ 2 până la 3 minute. Odată gătit, îndepărtați sparanghelul din ulei și lăsați să se scurgă pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Aranjați sparanghelul pe un vas de servire, stropiți cu uleiul de trufe și garnisiți cu ierburi la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ulei De TrufeUlei De Trufe
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hay Shed Hill Furcă Chardonnay
Hay Shed Hill Furcă Chardonnay
 Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervorul din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet luminos și curat de fructe tropicale. Palatul este bogat cu fructe tropicale,aciditatea curată zippy echilibrează caracterul de fructe dulci, rezultând un gust proaspăt strălucitor. Atunci când se utilizează Chardonnay de bună calitate, Chardonnay nedormit capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista