Salata de somon afumat-Avocado Sushi este un fără gluten, fără lactate și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,83 USD pe porție. O porție conține 308 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pastă de wasabi, orez sushi, lox de somon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somon afumat și sushi cu avocado, Somon Afumat Avocado Sushi Roll, și [] Somon Afumat, Avocado & Orez Brun Sushi Bowl pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 1 1/4 căni de apă și orezul până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 10 până la 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați într-un castron mare, aruncând orezul cu bețișoare sau 2 furculițe pentru a se răci ușor. Adăugați treptat 1/4 cană de oțet la orez, aruncând constant. Acoperiți vasul cu un prosop umed; răciți orezul la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Betisoarele
Bol
3
Într-un castron mic, amestecați ingredientele de pansament cu sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Scufundați mâinile în apă rece; împărțiți orezul în 4 porții egale. Formați fiecare în formă ovală de aproximativ 3/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Rulați marginile în semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Rola
6
Așezați fiecare tort pe farfuria de servire.
7
Presărați partea superioară a fiecărei paste de orez cu 1 până la 2 lingurițe de pansament. Aranjați 4 felii de avocado peste fiecare. Completați fiecare cu 1/4 din somonul feliat și 1 linguriță felii de ghimbir.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.