Somon Afumat Pe Secară Cu Cremă Acră De Caper

Somon Afumat Pe Secară Cu Cremă Acră De Caper
Somonul afumat pe secară cu cremă acră de Caper necesită aproximativ 8 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 272 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână din carton, pâine de secară, lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Mini jachete cu cremă cu caper acrit, Mușcături de cartofi cu somon și smântână, și Somon Afumat Și Răspândire De Capere pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista