Somon afumat pe pâine irlandeză cu sifon cu unt de arpagic

Rețeta somon afumat pe pâine irlandeză de sodă cu unt de arpagic este gata în aproximativ 2 ore și 5 minute și este cu siguranță un extraordinar pescatarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă face 16 porții cu 162 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, arpagic, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Somon afumat pe crostini de pâine irlandeză, Somon irlandez sălbatic afumat cu clătite de arpagic, și Pâine Irlandeză Cu Sifon Și Unt De Bere Cu Muștar De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați pâinea de sodă în felii subțiri, aproximativ 1/4 inci, și tăiați fiecare felie într-un pătrat dur de 2 inci până când aveți 16 bucăți. Înfășurați pâinea rămasă în folie de plastic și păstrați-o într-un loc răcoros și uscat.
Amestecați untul și arpagicul împreună și întindeți o cantitate mică pe fiecare pătrat. Sus, cu un mic pliu de somon și garnisiți cu o crenguță de mărar proaspăt.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Puneți fulgii de ovăz în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până când sunt măcinate fin.
Se toarnă într-un castron și se adaugă făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, sarea, stafidele și semințele de caras. Se amestecă bine pentru a combina.
Se toarnă laptele de unt și se amestecă rapid până se combină bine. Formați aluatul într-o rundă de aproximativ 6 centimetri în diametru și puneți-l pe o foaie de copt.
Se introduce în jumătatea superioară a cuptorului și se coace 30 până la 40 de minute, până se rumenesc ușor deasupra. Când este atinsă, pâinea va emite un sunet ferm, gol.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.