Somon afumat kedgeree
Kedgeree de somon afumat este un fel principal European. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 492 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită roșii pur și simplu, frunze de dafin, pachet de somon și buton de unt. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Rețete similare sunt Eglefin afumat cremos și șofran kedgeree, Kedgeree (Orez Curry Britanic Cu Eglefin Afumat), și Kedgeree De Eglefin Afumat, Ouă De Prepeliță Și Maioneză Curry.
Instrucțiuni
Pentru a face sosul, încălziți untul într-o tigaie mare, apoi introduceți ceapa, usturoiul, ghimbirul, condimentele și Golful. Se prăjește la foc mediu timp de 8-10 minute până când ceapa se colorează. Se amestecă pudra pură, curry și tulpinile de coriandru, apoi se gătește câteva minute până când totul este lipicios.
Se toarnă bulionul și smântâna, se condimentează, se amestecă bine, apoi se aduce la fierbere. Se fierbe ușor timp de 15 minute până se reduce la jumătate. Se strecoară printr-o sită într-un recipient. Păstrați acoperit la frigider până la două zile.
Clătiți orezul în mai multe schimbări de apă, apoi puneți-l într-o tigaie cu suficientă apă rece pentru a-l acoperi cu 1,5 cm. Acoperiți tigaia, apoi puneți-o la foc mare. Aduceți la fierbere rapidă, amestecați, întoarceți capacul, întoarceți căldura la minim, apoi lăsați tigaia timp de 2 minute. Opriți căldura; lăsați încă 10 minute. Dacă faceți înainte, răciți repede, apoi refrigerați.
În ziua respectivă, braconați ouăle, apoi lăsați-le deoparte. Tăiați aproximativ somonul și frunzele de coriandru. Reîncălziți orezul până când este fierbinte.
Se încălzește sosul până se fierbe, apoi se amestecă orezul. Se amestecă totuși somonul și cea mai mare parte a coriandrului. Lingură în boluri
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.