Somon afumat cu creveți, cremă de hrean și vinetă de tei
Somonul afumat cu creveți, cremă de hrean și vinaigretă de Lime este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 442 calorii, 23g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, somon, salată verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Somon afumat cu cremă de hrean, Somon afumat și cremă de hrean cu chipsuri de cartofi, și Pâine prăjită Pumpernickel cu somon afumat și cremă de hrean.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați creveții și gătiți până la roz, una până la două minute.
Scurgeți creveții într-o strecurătoare, apoi aruncați într-un castron cu apă cu gheață. Când se răcește, se scurge din nou. Îndepărtați cojile, lăsând cozile aprinse. (Puteți elimina cozile dacă doriți.)
Într-un castron de dimensiuni medii, amestecați crinculme fraiche și hreanul. Condimentează după gust cu sare și piper
Folosind un microplan, zestați unul dintre tei. Apoi sucați ambele limes.
Adăugați coaja și sucul în al doilea castron, împreună cu mierea și ghimbirul.
Bateți până se combină. Continuați să bateți și stropiți încet în uleiul de măsline. Condimentează pansamentul după gust cu sare și piper.
Într-un castron mare, aruncați salata verde cu aproximativ jumătate din pansament.
Adăugați mai mult pansament dacă salata verde pare subîmbrăcată.
Așezați două uncii de somon pe o farfurie. Completați fiecare cu zece creveți, câteva bucăți de sos de hrean, o mână de salată verde și o picătură de pansament. Repetați procesul pe o a doua placă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.