Somn înnegrit la grătar cu unt de muștar creol
Peștele înnegrit la grătar cu unt de muștar creol ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $2.18 pe portie. O porție conține 397 calorii, 19g de proteine, și 35g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Dacă aveți la îndemână muștar creol, zahăr granulat, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somn înnegrit cu sos creol, Boudin la grătar și muștar creol, și Somon la grătar cu fenicul și spaetzle de muștar creol.
Instrucțiuni
Așezați jumătate din unt într-un castron mediu și amestecați cu o spatulă până se întinde.
Se adaugă muștarul, se condimentează cu sare și se amestecă pentru a se combina.
Așezați untul de muștar pe o foaie de folie de plastic.
Rulați într-un buștean și răsuciți capetele pentru a sigila.
Se pune la frigider pentru a se întări, cel puțin 30 de minute. Între timp, faceți peștele.
Așezați boia, cayenne, sare măsurată, cimbru, piper negru și zahăr într-un castron mic și amestecați pentru a combina uniform; pus deoparte.Topiți jumătatea rămasă din unt și puneți-o într-un castron mic. Ungeți liberal o parte a fiecărui file de somn cu unt, presărați uniform părțile Unte cu jumătate din frecarea condimentelor și apăsați ușor pe fileuri, astfel încât frecarea condimentelor să adere. Întoarceți fileurile, periați generos cu unt, presărați uniform cu jumătatea rămasă din frecarea condimentelor și apăsați ușor, astfel încât frecarea condimentelor să adere.
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f). Când grătarul este gata, frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei vegetal.
Așezați fileurile pe grătar și gătiți netulburate până când apar urme de grătar și peștele este opac, aproximativ 3 până la 4 minute. Folosind o spatulă plată, răsturnați și gătiți până când este complet gătit, cu aproximativ 3 până la 4 minute în plus.
Transfer la servire plates.To serviți, tăiați 4 (1/4-până la 1/2-inch grosime) runde de unt de muștar (veți mai rămâne câteva, dar puteți servi mai multe felii dacă doriți).
Așezați o rundă deasupra fiecărei bucăți de pește și serviți imediat cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Somnul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.