Somn Înnegrit
Somnul înnegrit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 197 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.68 pe portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, ulei de măsline, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este super. Rețete similare includ Somn Înnegrit, Somn Înnegrit, și Somn Înnegrit.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie.
Ungeți fileurile cu uleiul de măsline rămas. Frecați fileurile cu amestec de condimente și adăugați în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand fileurile se fulg usor cand sunt testate cu o furculita.
Porumb sotat și roșii Cherry
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Somnul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.