Somn prăjit în tigaie cu orez cu unt și piper murat
Somnul prăjit în tigaie cu orez cu unt și piper murat este un gust pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 859 calorii. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de orez, somn, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Somn prăjit cu ardei murați, Somn prăjit cu muștar cu gust de roșii, și Gust De Ardei Murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de dimensiuni medii aduceți orezul, apa și sarea la fierbere viguroasă. Apoi amestecați bine orezul, acoperiți tigaia cu un capac și aduceți-l înapoi la fierbere. Continuați să fierbeți câteva secunde, apoi reduceți focul la foc mic. Gatiti timp de 15 minute. Luați orezul de pe foc, adăugați 4 linguri de unt și dați tigaia un amestec, înlocuiți capacul și lăsați-l să stea 10-15 minute în timp ce pregătiți fish.In un castron mic se amestecă bine wondra, boia de ardei, pudra de ceapă și sarea de țelină (o măsură egală a amestecului Beau Monde Spice Islands este o alternativă excelentă la pudra de ceapă și sarea de țelină).Clătiți și uscați fileurile de somn, așezându-le pe o farfurie într-un singur strat. Folosind sită cu ochiuri fine sau sită de făină, agitați o cantitate uniformă de amestec de Wondra și condimente peste toate cele 4 fileuri. Întoarceți-le ușor și repetați.
Încălziți restul de 4 linguri de unt și uleiul de canola într-o tigaie din fontă sau antiaderentă setată la foc mediu. Tigaia trebuie să fie suficient de mare pentru a ține fileurile într-un singur strat, altfel lucrați în loturi.Când uleiul este fierbinte, dar nu prea aproape de fumat, așezați cu grijă fileurile în tigaie. Gatiti apoi aproximativ 2 minute pe o parte, fara a le deranja. Apoi întoarceți-le și gătiți-le încă 2 sau 3 minute până când peștele este ferm și gătit, dar nu prea gătit.
Scoateți peștele din tigaie, astfel încât să nu mai gătească.Tăiați ardeii murați și o parte din ceapa lor într-un gust gros.
Serviți peștele petop de orez cu gustul pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa