Somn Clasic Prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați somnul prăjit clasic. Acest fel principal are 296 calorii, 17g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de masa harina, praf de usturoi, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Somn Clasic Prăjit, Somn Clasic Prăjit, și Somn prăjit în tigaie.
Instrucțiuni
Bateți împreună Zara și sosul fierbinte.
Așezați somnul într - un singur strat într-un vas de copt de 13 x 9 inci; se toarnă amestecul de zară peste pește. Acoperiți și răciți 8 ore, întorcându-vă o dată.
Combinați făina de porumb și următoarele 6 ingrediente într-un vas superficial.
Lăsați peștele să stea la temperatura camerei 10 minute.
Scoateți din amestecul de zară, permițând scurgerea excesului. Dragați peștele în amestec de făină de porumb, scuturând excesul.
Se toarnă ulei la adâncimea de 2 inci într-o tigaie mare, adâncă din fontă sau grea; se încălzește la 36
Prăjiți peștele, în loturi, 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Transferați într-o grătar pe o tigaie căptușită cu un prosop de hârtie. Păstrați cald într-un cuptor 225 până când este gata de servit.
* Făina universală sau făina de porumb galben simplu pot fi înlocuite.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.