Somerset Pomona, tort cu mere și migdale
Somerset Pomona, mere & Tort de migdale ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 492 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți migdale măcinate, somerset pomona, buton de unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare sunt Sos De Salată Pomona, Tort De Migdale Cu Mere, și Tort De Migdale Cu Mere.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Ungeți și tapetați baza și părțile laterale ale unei forme rotunde de tort de 20 cm. Cojiți, miezuiți și feliați merele până la grosimea unei monede de 1. Topiți butonul de unt într-o tigaie mare, apoi răsturnați merele. Gatiti la foc mediu, amestecand din cand in cand pana se inmoaie, dar nu ud, aproximativ 5 minute. Stropiți în Pomona și lăsați să se răcească. Sfat pe o farfurie pentru a se răci mai repede dacă doriți.Folosind un tel electric sau o lingură de lemn, bateți untul înmuiat și zahărul până când sunt cremoase și ușoare.
Adăugați ouăle puțin câte puțin, bătând după fiecare adăugare, apoi pliați făina și migdalele. În cele din urmă, pliați în jumătate din merele răcite. Se amestecă amestecul în forma pregătită, se netezește blatul și se împrăștie cu restul merelor, apăsând ușor în aluat.
Coaceți timp de 1 oră, până devine auriu și o frigăruie introdusă în mijlocul tortului iese curată. Verificați tortul după 45 de minute, acoperiți cu folie dacă se rumeneste prea repede. Pentru a face glazura, încălziți gemul și Pomona într-o tigaie mică până când gemul se topește.Odată ce tortul a ieșit din cuptor, înțepați-l peste tot cu o frigăruie și stropiți peste puțin mai mult Pomona. Se răcește timp de 10 minute, apoi se scoate din tablă și se transferă într-o grătar.
Ungeți glazura peste mere și serviți felii, cu păpuși de cremă Pomona. Cel mai bine mâncat în ziua în care este făcut sau încălzit în următoarea.