Solianka sau supă de vită rusă

Solianka sau supă de vită rusă
Supa de carne de vită Soliankan sau rusă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 413 calorii. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, pastă de roșii, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piroshki rusesc {cu umpluturi de carne de vită și cartofi}, Supă Rusă, și Supă De Mazăre Divizată Rusă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile în 3/4 cană de apă până se înmoaie, 20 până la 30 de minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Topiți jumătate din unt și sotati ceapa, carnea și ciupercile rehidratate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați bulionul și lichidul din ciuperci și dați la fiert. Faceți un buchet garni legând strâns frunzele de dafin și boabele de piper în pânză de brânză. Coborâți focul și adăugați buchetul garni, murăturile, caperele și ciupercile marinate. Simmer 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MarinateCiuperci Marinate
Buchet GarniBuchet Garni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4
Topiți untul rămas într-o tigaie și gătiți roșiile și pasta de roșii câteva minute, apoi adăugați făina și sotati încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați o ceașcă de supă în tigaie și amestecați bine, apoi întoarceți ingredientele tigaiei în oala cu supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați măslinele, mărarul, maghiranul, usturoiul, sucul de murături și boia de ardei. Reglați condimentul supei cu sare și piper; mai fierbeți încă 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Suc De MurăturiSuc De Murături
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
MaghiranMaghiran
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
7
Scoateți oala de pe foc și îndepărtați buchetul garni. Reglați condimentele și serviți cu smântână și lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista