Sauteed unic florentin este un pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 470 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, unt, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sole Florentin, Sole Florentin, și File de talpă florentină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți fileurile și uscați-le; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
2
Combinați 3 linguri de făină și boia; fileuri de dragare în amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
3
Se sotează o treime din fileuri în 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu 1 minut pe fiecare parte sau până când este opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu fileurile rămase și 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Sotati spanacul in 2 linguri de unt intr-o tigaie la foc mediu 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Topiți 1/4 cană de unt într-o cratiță grea la foc mediu; adăugați 1/4 cană rămasă plus 1 lingură de făină. Gatiti 1 minut, amestecand constant cu un tel de sarma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Adăugați jumătate și jumătate. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa.
8
Adăugați 1/2 cană de brânză elvețiană, suc de lămâie și restul de 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Se amestecă 3/4 cană de sos de brânză în amestecul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
9
Se întinde într - un vas de copt uns de 11 - x 7-x 1 1/2 inch. Aranjați fileurile peste spanac; se toarnă sosul rămas peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Combinați restul de 1/2 cană de brânză elvețiană, pesmet, parmezan, pătrunjel și restul de 1 lingură de unt topit.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.