Sole Florentin
Unic florentin este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 436 calorii. Pentru $5.2 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de șalotă, pesmet, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Sole Florentin, File de talpă florentină, și Sole Florentine Aux Champignons pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Topiți 4 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați șalota și gătiți 1 până la 2 minute sau până când abia începe să se rumenească.
Presărați făina peste șalotă și unt și bateți până se omogenizează. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați jumătate și jumătate încet, amestecând într-un sos neted. Gatiti 2 pana la 3 minute, pana se ingroasa, batand dupa cum este necesar.
Adăugați zahărul și amestecați, apoi adăugați spanacul, nucșoara, sarea și piperul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte. Reduceți căldura la minim, astfel încât spanacul să rămână cald.
Așezați fileurile pe o tigaie pentru pui care a fost acoperită cu spray de gătit.
Se toarnă sucul de lămâie peste fileuri, apoi se presară uniform pesmetul deasupra. Punctați cu untul rămas. Se fierbe 5 până la 6 minute sau până când fileurile sunt opace și firimiturile de pâine aurii. Puneți niște spanac cremă pe fiecare dintre cele 4 farfurii, apoi așezați un file deasupra.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.