Soldați de sparanghel cu un ou fiert moale

Soldați de sparanghel cu un ou fiert moale
Se pot face soldații de sparanghel cu un ou fiert moale în aproximativ 20 de minute. Pentru 90 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 156 calorii. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de ulei de măsline, pesmet, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 88 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 48%. Rețete similare sunt Ou de rață fiert moale cu soldați de slănină și sparanghel, Ou fiert moale cu pâine prăjită cu unt "soldați", și Ouă fierte moi cu soldați de sparanghel înveliți cu slănină.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie, adăugați pesmetul, apoi prăjiți până când sunt crocante și aurii. Se condimentează cu condimentele și sarea de mare fulgioasă, apoi se lasă să se răcească. Gatiti sparanghelul intr-o tigaie mare cu apa clocotita cu sare timp de 3-5 minute pana se inmoaie. În același timp, fierbeți ouăle timp de 3-4 minute. Puneți fiecare ou într-o ceașcă de ou pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scurgeți sparanghelul și împărțiți-l între farfurii. Se împrăștie peste firimituri și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista