Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Sodanul de ghimbir-lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 6 și costă 61 de cenți pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Dacă aveți ghimbir, apă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Soda De Ghimbir-Lemongrass, Lemongrass-Lime Leaf Soda, și Ceai De Lămâie De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, combinați ghimbirul feliat cu lămâia zdrobită și 4 căni de apă și aduceți la fierbere la foc mare. Se amestecă zahărul. Acoperiți și lăsați siropul de ghimbir-lămâie să se absoarbă de pe foc până se răcește, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De Lămâie
Ghimbir
Zahăr
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se strecoară siropul printr-o sită cu ochiuri fine. Aruncați ghimbirul și lămâia. Se amestecă sucul de lămâie și restul de 2 căni de apă. Se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Iarbă De Lămâie
Ghimbir
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
3
Faceți sifonul conform instrucțiunilor producătorilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Serviți în pahare înalte peste gheață, garnisite cu roți de lămâie și tulpini de lămâie.