Soba Top Tamale Plăcintă
Soba Top Tamale Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 505 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,41 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de apă, sos de roșii, amestec de brioșe de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Slow Cooker Pui Tamale Pie, Soba Top Mac-N-Brânză, și Naan (pe aragaz).
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, carne de vită măcinată maro la foc mediu-mare.
Se amestecă sosul de roșii, fasolea, apa și condimentele Taco
Amestecă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 5 minute.
Pregătiți amestecul de brioșe de porumb conform instrucțiunilor pachetului. Aruncați linguri mici de aluat de brioșă peste amestecul de carne într-o tigaie. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic 15-17 minute sau până se termină pâinea de porumb.
Se acoperă cu brânză și ceapă verde. Acoperiți și gătiți la foc mic până se topește brânza.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.