Snickerdoodles este un vegetarian rețetă cu 48 de porții. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 89 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, cremă de tartru, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 21 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Snickerdoodles, Snickerdoodles, și Snickerdoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron mare, combinați untul, scurtarea, 1 1/2 căni de zahăr și ouăle și amestecați bine cu un mixer electric la viteză medie până când este cremos și bine combinat, 1 până la 2 minute. Cerneti impreuna faina, crema de tartru, bicarbonatul de sodiu si sarea si amestecati in amestecul de scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scurtarea
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Într-un castron mic, amestecați împreună restul de 2 linguri de zahăr cu scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Formați aluatul în 1 bile de 1/2 inci (1 lingură pe bilă) și rotiți fiecare bilă în scorțișoară-zahăr. Aranjați bilele de aluat la 2 centimetri distanță pe foi de fursecuri negrease.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Cookie-uri
Aluat
Zahăr
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți două foi la un moment dat până când marginile cookie-urilor sunt setate, dar centrele sunt încă moi, 8 până la 10 minute, rotind foile la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transferați cookie-urile în rafturi de sârmă pentru răcire. Repetați cu bilele de aluat rămase. A se păstra într-un recipient etanș.