Snapperul roșu al lui Alfred Portale cu cartofi și ceapă
Snapperul roșu al lui Alfred Portale cu cartofi și ceapă este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 392 calorii, 38g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.55 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți rozmarin, lămâie, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Snapper la cuptor cu Harissa, cartofi noi și ceapă de primăvară, Snapper roșu crocant cu Ragout de cartofi, ceapă, anghinare și măsline verzi cu sos Vierge, și Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400. Într-o tigaie sigură pentru cuptor de 10 " la foc mediu, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Adăugați cartofi; acoperiți și gătiți până se înmoaie, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
3
Adăugați ceapa, usturoiul, cimbru și rozmarin; condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Acoperiți și gătiți până când legumele se înmoaie, 5 minute. În tigaie, formați amestecul de cartofi în patru movile. Condimentați peștele cu sare și piper negru; așezați un file pe fiecare movilă și acoperiți cu felii de lămâie. Creșteți căldura la mare; când tigaia sfârâie, adăugați vin și gătiți până când lichidul se reduce la jumătate, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Piper Negru Măcinat
Legume
Rozmarin
Usturoi
Movile Bar
Cartofi
Lămâie
Ceapă
Cimbru
Pește
Sare
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați bulion; aduceți sosul la fierbere. Acoperiți și coaceți, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți peștele și legumele și transferați-le în 4 farfurii; rezervați bulionul în tigaie. Întoarceți tigaia în blatul aragazului la foc mare și reduceți bulionul, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Bulion
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Tigaie
6
Adăugați roșii, măsline, pătrunjel și suc după gust; gatiti pana sosul este gros, 10 minute.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.