Snapper roșu întreg prăjit umed cu roșii, busuioc și Oregano

Snapper roșu întreg prăjit umed cu roșii, busuioc și Oregano
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Snapper roșu întreg prăjit umed cu roșii, busuioc și Oregano ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 6.02 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 504 calorii, 62g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de snapper, ulei de măsline, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Snapper cu roșii de struguri prăjite, usturoi și busuioc, Talpă cu busuioc, roșii și Oregano, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Umpleți și gătiți snapperul: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Dacă aripioarele sunt încă pe pește, folosiți foarfece de bucătărie pentru a le tăia (se destramă doar când sunt gătite).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SnapperSnapper
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Pentru PetreceriPentru Petreceri
3
Presărați atât interiorul, cât și exteriorul peștelui din belșug cu sare și piper. Umpleți cavitatea cu 1/4 linguriță de ardei roșu zdrobit, frunze întregi de busuioc, crengute de oregano, usturoi și felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Folosind o tigaie foarte mare (14 inci) sau o tigaie mică de prăjire (sigură la cuptor) încălziți aproximativ 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pentru PetreceriPentru Petreceri
5
Adăugați peștele și gătiți până se rumenesc bine pe o parte, 3 până la 4 minute. Răsturnați peștele-folosiți o spatulă mare și apucați coada dacă nu este prea fierbinte-și gătiți pe cealaltă parte până se rumenesc bine, aproximativ 2 minute. Scoateți peștele din tigaie și folosiți prosoape de hârtie vată pentru a șterge tigaia curată de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
1
Adăugați o altă lingură de ulei de măsline în tigaie, un vârf de fulgi de ardei roșu, roșiile, cartofii, oregano tocat și un vârf de sare și gătiți până când roșiile încep să-și piardă o parte din lichid, aproximativ 3 minute. Întoarceți peștele în tigaie, așezându-l deasupra legumelor și stropiți peste o lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Adăugați bulionul de pui în tigaie și strecurați jumătatea de lămâie rămasă în sosul din tigaie. Gătiti pe aragaz încă 3 până la 4 minute, ungând peștele cu sosul și mutând o parte din roșii și cartofi în tigaie deasupra peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Terminați de gătit peștele în tava sigură a cuptorului în cuptor 18-19 minute. (Pentru a verifica dacă există doneness, împingeți ușor capul în jos în zona dintre nas și partea superioară a capului; când capul se îndepărtează cu ușurință de partea din spate a gâtului, este gata.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
1
Scoateți peștele din cuptor și transferați-l cu grijă pe un platou lateral, turnând orice lichid în cavitatea sa înapoi în tigaie și mențineți peștele cald. Întoarceți tigaia în aragaz la foc mediu și gătiți sosul și legumele timp de un minut sau două pentru a concentra aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Adăugați o altă lingură de ulei de măsline în tigaie, busuiocul tocat și condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Se toarnă sosul și legumele peste pește și se servește, folosind o lingură mare pentru a îndepărta porțiile de pe pește. (Nu uitați să-l întoarceți pentru a mânca de pe cealaltă parte!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista