Snapper roșu întreg la grătar cu sare de mare și amestec proaspăt de oregano și gust de măsline negre și brânză feta

Ai nevoie de un fel principal fără gluten, primal și pescatarian ? Snapper roșu întreg la grătar cu sare de mare și amestec proaspăt de oregano și gust de măsline negre și brânză feta ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 1733 de calorii , 283 g de proteine și 56 g de grăsime fiecare. Pentru 8,88 USD per porție , această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July . Dacă aveți la îndemână piper, snapper, snapper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 90% . Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Snapper cu crustă de sare, portocală cu sânge și dafin , tapenadă de măsline cu usturoi, oregano și Smoothie cu ciocolată, caramel și sare de mare .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Încinge grătarul la foc mediu-înalt. Cu ajutorul unui cuțit de bucătar, faceți fante în fiecare parte a peștelui.
Așezați câteva felii de lămâie și câteva crenguțe de oregano în fiecare dintre cavități.
Ungeți peștele cu ulei de măsline și asezonați cu sare și piper.
Puneți peștele pe grătar și grătar până se rumenește, aproximativ 6 minute. Întoarceți cu grijă peștele și continuați să gătiți pe grătar timp de 6 până la 8 minute sau până când este gătit.
Scoateți și stropiți peștele cu sare de mare, oregano tocat și ulei de măsline.
Combinați măslinele, feta și sucul de lămâie într-un castron, adăugați uleiul de măsline și asezonați cu sare și piper. Împăturiți cu grijă ingredientele.