Snapper roșu întreg la grătar cu sare de mare și amestec proaspăt de oregano și gust de măsline negre și brânză feta

Snapper roșu întreg la grătar cu sare de mare și amestec proaspăt de oregano și gust de măsline negre și brânză feta
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, primal și pescatarian ? Snapper roșu întreg la grătar cu sare de mare și amestec proaspăt de oregano și gust de măsline negre și brânză feta ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 1733 de calorii , 283 g de proteine și 56 g de grăsime fiecare. Pentru 8,88 USD per porție , această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July . Dacă aveți la îndemână piper, snapper, snapper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 90% . Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Snapper cu crustă de sare, portocală cu sânge și dafin , tapenadă de măsline cu usturoi, oregano și Smoothie cu ciocolată, caramel și sare de mare .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Încinge grătarul la foc mediu-înalt. Cu ajutorul unui cuțit de bucătar, faceți fante în fiecare parte a peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Așezați câteva felii de lămâie și câteva crenguțe de oregano în fiecare dintre cavități.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Ungeți peștele cu ulei de măsline și asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Puneți peștele pe grătar și grătar până se rumenește, aproximativ 6 minute. Întoarceți cu grijă peștele și continuați să gătiți pe grătar timp de 6 până la 8 minute sau până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Scoateți și stropiți peștele cu sare de mare, oregano tocat și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1
Combinați măslinele, feta și sucul de lămâie într-un castron, adăugați uleiul de măsline și asezonați cu sare și piper. Împăturiți cu grijă ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista