Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Snapper roșu întreg la grătar. Această rețetă servește 4 și costă 23,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 1592 calorii, 303g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână scallions, capere, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Tacos Cu Snapper Roșu La Grătar, și Pappadeaux Snapper La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Alegeți combinația preferată de arome (asiatică, mediteraneană sau caraibiană, la stânga).
2
Alegeți una dintre combinațiile de arome și tocați toate ingredientele, cu excepția uleiului, împreună cu un vârf mare de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Transferați pasta într-un castron mic și amestecați uleiul. Faceți 5 tăieturi paralele lungi de 3 inci pe fiecare parte a snapperului, tăind aproape până la os. Condimentați ușor peștele cu sare și umpleți barele cu pastă. Frecați peștele peste tot cu ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Bomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Aprindeți un grătar și ungeți un coș de grătar suficient de mare pentru a ține peștele. Puneți peștele în coș și grătiți-l la foc moderat, rotind o dată, până când carnea se fulgează doar cu o furculiță, aproximativ 20 de minute. Scoateți cu grijă peștele din coș și transferați-l pe un platou. Folosind 2 furculițe, ridicați fileurile de pe oase și serviți.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.