Snapper Roșu Umplut Cu Ierburi

Snapper roșu umplut cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 497 calorii, 94G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.68 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze de busuioc, snapper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Snapper roșu, creveți și pepene verde Ceviche, Usturoi-Ierburi Roșu Snapper, și Snapper Cu Crustă De Plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scor de pește de a face 3 tăieturi diagonale pe fiecare parte.
Așezați 1 foaie de folie (18 x 12 inch) pe o suprafață de lucru și acoperiți cu spray de gătit.
Locul de pește în centrul de foaie; freca ulei în cavitatea de pește.
Presărați 1/2 linguriță sare în cavitatea peștilor; presărați restul de 1/2 linguriță sare uniform pe ambele părți ale peștilor.
Puneți felii de lămâie și următoarele 4 ingrediente (prin cimbru) în cavitatea de pește. Înfășurați peștele în folie, răsuciți capetele pentru a sigila; așezați peștele pe grătar. Grătați 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere. Aruncați feliile de lămâie și ierburile.
Serviți peștele cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.