Snapper roșu prăjit întreg cu boia afumată-sos de usturoi fierbinte
Snapper roșu prăjit întreg cu boia afumată-sosul de usturoi fierbinte necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 291 calorii, 19g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită snapper, oțet de sherry, ulei de măsline și pătrunjel. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un minunat scor spoonacular de 88%. Creveți prăjiți cu usturoi cu ardei roșii și boia afumată, Snapper roșu întreg în sos fierbinte Szechuan, și Ardei roșu prăjit, cartofi dulci și supă de boia afumată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Așezați ierburi, portocale și lămâi în cavitatea peștelui.
Stropiți ulei peste pește și condimentați cu sare și piper.
Așezați într-o tigaie și prăjiți până când sunt fierte, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Transferați peștele în platou și turnați imediat sosul de usturoi fierbinte peste întregul pește.
Puneți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până când usturoiul se rumeneste ușor.
Transferați amestecul într-un castron mediu, adăugați oțet, boia și sare și amestecați cu un blender de imersie până se omogenizează.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Red Snapper funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Bodegan Aniello 006 Pinot Noir cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Bodega Aniello 006 Pinot Noir]()
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atractiv culoare rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.