Snapper Roșu Marocan Cu Semințe De Chimen

Snapper roșu marocan cu semințe de chimen ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 4820 calorii, 595g de proteine, și 153G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 1 și costă $58.73 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, suc de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Snapper Roșu Marocan Cu Semințe De Chimen, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și Snapper Prăjit Cu Chimen-Frecat.
Instrucțiuni
Măcinați împreună semințele de chimen, căței de usturoi, pătrunjel tocat și sare cu un mortar și pistil.
Se transferă într-un castron mic și se amestecă sucul de lămâie.
Așezați snappers roșii într-o tigaie mare, superficială și frecați amestecul de condimente peste tot peștele.Se acoperă cu folie de plastic și se marinează la frigider pentru cel puțin 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 50
Scoateți peștele din frigider și împrăștiați morcovi, cartofi, roșii, ardei gras verde, lămâie feliată, ardei iute verzi (cum ar fi anaheims) peste și în jurul peștilor.
Se toarnă apă și ulei de măsline extravirgin peste pește și legume.
Coaceți, ungând des, până când peștele este gătit, aproximativ 30 de minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.