Snapper roșu la grătar în frunze de banană

Snapper roșu la grătar în frunze de banană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Snapper roșu la grătar în frunze de banană. Această rețetă servește 4 și costă 4,36 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 403 calorii, 52G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână frunze de banană, șuncă la cuptor oscar mayer, portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Snapper la grătar în frunze de banană, Snapper roșu la grătar în frunze de banană, și Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Tăiați 1 portocală în felii; așezați în cavitatea interioară a peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
PeștePește
3
Așezați peștele pe frunzele de banană; periați generos cu sos de grătar pe ambele părți. Înfășurați peștele în frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Frunze De BananeFrunze De Banane
PeștePește
FolieFolie
4
Pește la grătar 35 până la 40 min., întorcându-se de mai multe ori, sau până când sunt fierte și fulgi de pește ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Între timp, tăiați portocalele rămase tăind o felie groasă de 1/2 inch de la capetele superioare și inferioare ale portocalelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
6
Tăiați coaja și miezul departe de fruct cu un cuțit ascuțit, folosind o mișcare descendentă care urmează forma portocalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Tăiați segmentele portocalii în cuburi mici; așezați într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați orice suc din portocale, inimi de palmier, ceapă, cilantru și șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De PalmierInimi De Palmier
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
PortocaliuPortocaliu
CeapăCeapă
SucSuc
șuncășuncă
9
Serviți salsa de fructe cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Dientes De AjoDientes De Ajo
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate83
Revista