Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 55 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 29 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de banană, portocale, snapper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Snapper la grătar în frunze de banană, Snapper roșu la grătar în frunze de banană, și Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Tăiați 1 portocală în felii; așezați în cavitatea interioară a peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Așezați peștele pe frunzele de banană; periați generos cu sos de grătar pe ambele părți. Înfășurați peștele în frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Frunze De Banane
Bomboane De Caracatiță Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Pește la grătar 35 până la 40 min., întorcându-se de mai multe ori, sau până când sunt fierte și fulgi de pește ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Între timp, tăiați portocalele rămase tăind o felie groasă de 1/2 inch de la capetele superioare și inferioare ale portocalelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
6
Tăiați coaja și miezul departe de fruct cu un cuțit ascuțit, folosind o mișcare descendentă care urmează forma portocalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Tăiați segmentele portocalii în cuburi mici; așezați într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați orice suc din portocale, inimi de palmier, ceapă, cilantru și șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Palmier
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
3 Bețișoare De Covrig
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Mustar Preparat, Optional
9
Serviți salsa de fructe cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.