Snapper roșu la grătar în frunze de banană
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 55 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 29 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de banană, portocale, snapper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Snapper la grătar în frunze de banană, Snapper roșu la grătar în frunze de banană, și Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Tăiați 1 portocală în felii; așezați în cavitatea interioară a peștelui.
Așezați peștele pe frunzele de banană; periați generos cu sos de grătar pe ambele părți. Înfășurați peștele în frunze.
Pește la grătar 35 până la 40 min., întorcându-se de mai multe ori, sau până când sunt fierte și fulgi de pește ușor cu o furculiță.
Între timp, tăiați portocalele rămase tăind o felie groasă de 1/2 inch de la capetele superioare și inferioare ale portocalelor.
Tăiați coaja și miezul departe de fruct cu un cuțit ascuțit, folosind o mișcare descendentă care urmează forma portocalei.
Tăiați segmentele portocalii în cuburi mici; așezați într-un castron mediu.
Adăugați orice suc din portocale, inimi de palmier, ceapă, cilantru și șuncă.
Serviți salsa de fructe cu pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.