Snapper roșu cu piure de fasole Fava

Snapper roșu cu piure de fasole Fava
Snapper roșu cu piure de fasole Fava necesită aproximativ 22 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 597 calorii, 66g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de sare și piper, ulei de măsline, fileuri de snapper tăiate în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Snapper roșu cu piure de fasole Fava, Piure De Fasole Fava, și Piure De Fasole Fava pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați fasolea. Reduceți focul la minim și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
3
Scurgeți fasolea și rezervați 1 cană de stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
StocStoc
4
Așezați fasolea scursă și stocul rezervat într-un blender sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați menta și amestecați până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MentăMentă
6
Într-o tigaie mare, încălziți suficient ulei pentru a umple tigaia adâncă de 1/4 inch, la foc mediu-mare. Condimentează peștele cu sare și piper pe ambele părți. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute pe fiecare parte pana se rumeneste si centrul este doar opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Împărțiți piureul de fasole fava între 4 farfurii de servire.
8
Așezați un filet de snapper roșu deasupra piureului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Red SnapperRed Snapper
9
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista