Snapper roșu cu crustă Panko cu sos de cremă de Avocado

Snapper roșu cu crustă Panko cu sos de cremă de Avocado ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 621 calorii, 30g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de coriandru, pesmet panko, ulei de semințe de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Încercați Pui Cu Crustă Panko Cu Sos De Smântână De Lămâie, Filet de porc cu crustă Panko cu sos de cremă Dijon, și Somon wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de struguri într-o sote sau tigaie la foc mediu-mare. Clătiți fileurile de snapper și uscați-le. Condimentează-le cu sare și piper proaspăt măcinat.Lucrând cu câte un file, acoperiți ofertele cu făină, scuturând orice exces. Apoi, înmuiați-l în amestecul de ouă, scuturând și excesul. În cele din urmă, acoperiți fileul cu pesmetul panko. Repetați cu celălalt file.
Așezați snapperul în tigaie, gătind câteva minute pe fiecare parte, până se rumenesc și se fierbe.Între timp, pentru a face crema de avocado, așezați avocado, chimen, suc de lămâie, coriandru, un vârf de sare și aproximativ 2 linguri de apă într-un robot de bucătărie sau blender. Pureați ingredientele împreună, adăugând mai multă apă după cum este necesar pentru consistența dorită. Pentru a servi, puneți puțin gazpacho pe fundul unui castron (acest pas este opțional). Acoperiți cu un file și lingurați o parte din crema de avocado deasupra. Finalizați cu puțin coriandru tocat și piper proaspăt măcinat, dacă doriți. Bucurați-vă!
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa