Snapper roșu aburit cu ciuperci și ghimbir este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 10. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 627 calorii, 41G de proteine, și 32g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână orez lipicios parfumat, pastă miso, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Snapper Roșu Aburit Cu Rețetă Proaspătă De Ghimbir Și Var, Pește Aburit Cu Șuncă, Ciuperci, Ghimbir , Usturoi Și Scallions, și Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde.
Instrucțiuni
1
Într-un mini robot de bucătărie, combinați scallions cu ardei iute, lemongrass, ghimbir și 1/2 linguriță de sare. Procesați la o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul vegetal până la sclipire. Se amestecă pasta de scallion și se ia de pe foc. Se amestecă miso, sosul de pește, tarhonul și coaja de portocală.
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Miso
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Aprinde un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Așezați două foi de 20 x 26 inci de folie rezistentă pe o suprafață de lucru.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Stropiți folia cu ulei de măsline și împrăștiați cu șalotele. Aranjați cinci dintre fileurile de snapper în centrul fiecărei bucăți de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Snapper
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Stropiți fileurile cu vinul alb și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Întindeți pasta de scallion-miso pe fileuri și acoperiți cu ciupercile și edamame, dacă utilizați. Îndoiți părțile laterale ale foliei și sigilați pachetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miso
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Edamame Congelat (din Păstăi)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Așezați pachetele pe grătar și aburiți la foc mediu timp de aproximativ 15 minute, până când pachetele se umflă și sucurile din interior clocotesc energic.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Transferați peștele și legumele în farfurii. Puneți sucurile de gătit deasupra și serviți cu orez lipicios parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Lipicios
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.