Snapper roșu aburit cu ciuperci și ghimbir

Snapper roșu aburit cu ciuperci și ghimbir
Snapper roșu aburit cu ciuperci și ghimbir este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 10. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 627 calorii, 41G de proteine, și 32g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână orez lipicios parfumat, pastă miso, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Snapper Roșu Aburit Cu Rețetă Proaspătă De Ghimbir Și Var, Pește Aburit Cu Șuncă, Ciuperci, Ghimbir , Usturoi Și Scallions, și Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde.

Instrucțiuni

1
Într-un mini robot de bucătărie, combinați scallions cu ardei iute, lemongrass, ghimbir și 1/2 linguriță de sare. Procesați la o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul vegetal până la sclipire. Se amestecă pasta de scallion și se ia de pe foc. Se amestecă miso, sosul de pește, tarhonul și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Sos De PeșteSos De Pește
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Aprinde un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați două foi de 20 x 26 inci de folie rezistentă pe o suprafață de lucru.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Stropiți folia cu ulei de măsline și împrăștiați cu șalotele. Aranjați cinci dintre fileurile de snapper în centrul fiecărei bucăți de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SnapperFile De Snapper
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Stropiți fileurile cu vinul alb și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Întindeți pasta de scallion-miso pe fileuri și acoperiți cu ciupercile și edamame, dacă utilizați. Îndoiți părțile laterale ale foliei și sigilați pachetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MisoMiso
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Așezați pachetele pe grătar și aburiți la foc mediu timp de aproximativ 15 minute, până când pachetele se umflă și sucurile din interior clocotesc energic.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Transferați peștele și legumele în farfurii. Puneți sucurile de gătit deasupra și serviți cu orez lipicios parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez LipiciosOrez Lipicios
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate41
Revista