Snapper prăjit în tigaie cu vinetă de usturoi-ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Snapper cu tigaie cu vinaigretă cu usturoi. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 224 calorii, 35g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,89 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 21 minute. Un amestec de sare, oregano, file de snapper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este remarcabil. Încercați Snapper roșu prăjit cu gust de citrice, Snapper Roșu Cu Usturoi, și Ton prăjit în tigaie cu vinaigretă cu citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sucul de lămâie, apa, usturoiul, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un castron mic; se amestecă cu un tel. Treceți treptat în 1 lingură de ulei. Se amestecă pătrunjelul și oregano; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
Usturoi
Piper
Apă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Presărați fileurile cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
3
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați fileuri; gătiți 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
5
Transferați peștele în farfurii de servire; stropiți cu vinetă.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.