Snapper prăjit la foc învelit în coji de porumb verde cu salsa Jalapeno carbonizată cu porumb carbonizat și pesto Jalapeno

Snapper prăjit la foc învelit în coji de porumb verde cu salsa Jalapeno carbonizată cu porumb carbonizat și pesto Jalapeno
Foc Snapper prăjită învelite în coji de porumb verde cu salsa jalapeno carbonizate de porumb-carbonizate, și Jalapeno Pesto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.65 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 758 calorii, 43G de proteine, și 49G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de limes, porumb de urechi, suc de var și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 81%. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Jalape XTO Cheddar Burger + Mayo De Porumb Carbonizat, și Nachos de mușchi de porc cu sos de dimineață, gust de Avocado-porumb, Jalapeno carbonizat și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Scoateți cojile foarte exterioare din porumb. Veți avea nevoie de 8 pentru a înfășura peștele. Înmuiați cojile aproximativ 30 de minute. Îndepărtați cojile interioare, îndepărtați mătăsurile și închideți cojile în jurul urechilor și înmuiați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Încălziți grătarul la înălțime. Grătați porumbul până când sâmburii se rumenesc și ușor carbonizați, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți boabele din porumb și puneți-le într-un bol. Salvați știuleții pentru pesto, rețeta de mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Ungeți jalapenos cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți până se carbonizează peste tot, aproximativ 6 minute. Tăiați ardeii iute, inclusiv pielea și semințele, și adăugați 2 ardei în valoare de porumb cu ceapa, sucul de lămâie, mierea, 2 linguri de ulei de canola, cilantro și condimentați cu sare și piper. Salvați jalapeno rămas pentru pesto
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Scoateți cojile de porumb din apă și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Ungeți snapperul pe ambele părți cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
8
Așezați 2 coji plate pe o suprafață de lucru cu capetele conice orientate spre exterior și bazele largi care se suprapun cu aproximativ 3 inci.
9
Așezați 1 file în centru și aduceți laturile lungi în sus peste pește, ușor suprapuse și bateți până la închidere. Legați fiecare capăt al pachetului cu șnur și tăiați capetele la aproximativ 1/2 inci dincolo de cravată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10
Ungeți mănunchiurile de pe ambele părți cu ulei și așezați-le pe grătar. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele este doar fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Periați partea tăiată a limesului cu puțin ulei de canola, așezați-o pe grătar, tăiați partea în jos și grătați până se carbonizează ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Serviți alături de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
13
Combinați cilantro, jalapenos la grătar și tăiat cubulețe, usturoi, nuci de pin, sare și piper într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă grosier. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul și procesați până la emulsionare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
14
Răzuiește într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Răzuiți laptele și orice sâmburi rămase din porumb la grătar, stând în picioare în castron și alergând o lamă de cuțit pe știulete. Amestecați laptele și ștergătoarele în pesto și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lange Winery Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Crama Lange Pinot Gris
Crama Lange Pinot Gris
O "soră din oțel inoxidabil" pentru rezerva lui Lange Pinot Gris, 2015 este un fruct tropical clasic, caracteristic acestei epoci mai calde, păstrând în același timp o prezență frumoasă de aciditate fină pe tot parcursul.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Revista