Snapper Piccata

Snapper Piccata
Snapper Piccata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 229 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, capere, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Cod Piccata, Piccata De Pui, și Piccata De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați fileurile uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
3
Adăugați fileuri în tigaie și gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când fileurile se fulg ușor atunci când sunt testate cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți fileurile din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați vin și suc în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 minute sau până când este ușor groasă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă caperele și pătrunjelul. Puneți sosul uniform peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CapereCapere
SucSuc
SosSos
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se servește cu: paste cu unt de pătrunjel
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PastePaste

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateNormal
Gata În14 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista