Snapper la cuptor cu ardei iute, ghimbir și busuioc
Snapper la cuptor cu ardei iute, ghimbir și busuioc necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru $14.35 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 1115 calorii, 147g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, zahăr brun, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Snapper la cuptor cu portocale mandarine, caju și ghimbir, Supă de scoici cu ghimbir și ardei iute, și Carne de porc cu ananas, ghimbir și ardei iute.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o tigaie cu folie de aluminiu.
Umpleți cavitatea snapperului cu 1/2 cană de frunze de busuioc și lăsați-o deoparte.
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie mare la foc mare până începe să fumeze.
Așezați snapperul în tigaie și rumeniți rapid pe ambele părți, aproximativ 1 minut în total.
Așezați peștele în tigaia de prăjire și presărați cu sos de pește. Rezervați uleiul de arahide în tigaie.
Coaceți peștele în cuptorul preîncălzit până când carnea se desprinde ușor cu o furculiță, 25 până la 30 de minute.
Între timp, încălziți uleiul de arahide rămas la foc mediu. Se amestecă usturoiul, ghimbirul, ardeii chile și ardeiul galben și se fierbe până când ardeii s-au înmuiat, aproximativ 5 minute. Se amestecă zahărul, oțetul de orez, apa și roșiile. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare până se îngroașă până la consistența dorită.
Se toarnă sosul peste snapper și se ornează cu frunzele de busuioc rămase pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.