Snapper grecesc cu Orzo și anghinare
Snapper grecesc cu Orzo și anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 786 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,11 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână vin, file de snapper, condimente grecești și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Snapper Prăjit Cu Anghinare Și Lămâie, Snapper cu crustă de roșii cu anghinare și măsline, și Snapper la grătar cu salată de paste Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orzo in apa clocotita cu sare conform instructiunilor pachetului; scurgeți și păstrați cald.
Presărați condimente grecești pe ambele părți ale fileurilor de pește.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pește; gatiti 2-3 minute pe fiecare parte sau pana aproape gata.
Adăugați inimi de anghinare și următoarele 5 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți, neacoperit, 5 până la 7 minute sau până când peștele se fulgează cu o furculiță.
Puneți orzo într-un vas de servire și acoperiți cu snapper și anghinare.
Se presară uniform cu feta și măsline.
Cazul vinului: Carlos Kainz deține și administrează Dulces Latin Bistro din Seattle, Washington, împreună cu soția sa, bucătarul Julie Guerrero. "Un tip de vin mi-a venit imediat în minte pentru a se potrivi cu aromele citrice din această rețetă. Nautilus Sauvignon Blanc ($1
este un alb foarte subtil din Noua Zeelandă, care își arată citricele pe gust, dar se termină uscat cu o cantitate bună de aciditate pentru a completa feta și Kalamatas."
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.