Snapper grecesc cu Orzo și anghinare

Snapper grecesc cu Orzo și anghinare
Snapper grecesc cu Orzo și anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 786 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,11 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână vin, file de snapper, condimente grecești și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Snapper Prăjit Cu Anghinare Și Lămâie, Snapper cu crustă de roșii cu anghinare și măsline, și Snapper la grătar cu salată de paste Orzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti orzo in apa clocotita cu sare conform instructiunilor pachetului; scurgeți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
2
Presărați condimente grecești pe ambele părți ale fileurilor de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
File De PeșteFile De Pește
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați pește; gatiti 2-3 minute pe fiecare parte sau pana aproape gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Adăugați inimi de anghinare și următoarele 5 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți, neacoperit, 5 până la 7 minute sau până când peștele se fulgează cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Puneți orzo într-un vas de servire și acoperiți cu snapper și anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
7
Se presară uniform cu feta și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
8
Cazul vinului: Carlos Kainz deține și administrează Dulces Latin Bistro din Seattle, Washington, împreună cu soția sa, bucătarul Julie Guerrero. "Un tip de vin mi-a venit imediat în minte pentru a se potrivi cu aromele citrice din această rețetă. Nautilus Sauvignon Blanc ($1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
este un alb foarte subtil din Noua Zeelandă, care își arată citricele pe gust, dar se termină uscat cu o cantitate bună de aciditate pentru a completa feta și Kalamatas."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe CitriceFructe Citrice
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista