Snapper De Ceapă Franceză

Snapper De Ceapă Franceză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Snapper de ceapă franceză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 325 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,22 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați sherry, suc de lămâie, file de snapper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 87%. Încercați Ceviche Snapper Roșu Cu Jalapeno Și Ceapă Roșie, Snapper roșu cu salată de ceapă de primăvară, și Snapper la grătar din vestul Indiei franceze cu sos de capere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați cuburi de pâine; sigilați punga și agitați până când cuburile sunt bine acoperite. Aranjați cuburile de pâine într - un singur strat pe o tigaie jellyroll de 15 x 10 x 1 inch acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până devin aurii, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa, zahărul și boia de ardei; se sotează 10 până la 12 minute sau până când ceapa este fragedă și ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
CeapăCeapă
ZahărZahăr
7
Transferați amestecul de ceapă într - un vas de copt de 11 x 7 x 1 1/2 inch acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Puneți peștele peste ceapă și presărați cu suc de lămâie, sare și piper roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ardei RoșuArdei Roșu
CeapăCeapă
PeștePește
SareSare
9
Ștergeți tigaia uscată cu un prosop de hârtie. Înveliți tigaia cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
10
Se adaugă ardeiul verde și ciupercile și se sotează până se înmoaie. Se amestecă roșiile. Puneți amestecul de ciuperci peste pește; stropiți cu sherry. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 15 minute. Descoperi; top cu cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
CiuperciCiuperci
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
TomateTomate
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Coaceți, neacoperit, 5 minute suplimentare sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate93
Revista