Snapper cu sos de busuioc-mentă

Snapper cu sos de busuioc-mentă
Snapper cu sos de busuioc-menta este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 239 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de file de snapper, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Snapper roșu egiptean în sos de mentă cu ardei roșu, Somon prăjit cu sos de mentă de busuioc - 7 puncte, și Scoici de mare arse cu sos de lămâie și salată de busuioc, mentă și coriandru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Aranjați peștele într-un singur strat pe o tigaie de pui ușor acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Presărați pește cu 1/4 linguriță sare și piper. Se fierbe 6 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
4
Combinați busuiocul și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați 1 minut sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Se servește cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista